Tarieven

TARIEVEN

Vaste prijzen zijn het gehele jaar door geldig, uitgezonderd feestdagen.

Tarieven

De specialist in groepsvervoer op maat.

De voordeligste taxi naar verschillende luchtavens. Wij brengen je tegen scherpe tarieven naar Schiphol, Eindhoven Airport en Dusseldorf Airport.

Reist u vanaf Tilburg of omstreken naar Schiphol, Eindhoven Airport of Dusseldorf Airport? Dan heeft Taxi-Brabant uitstekende taxivoorzieningen om u van- en naar diverse luchthavens te vervoeren. Vanaf iedere standplaats voor Schiphol Plaza of een stop voor de deur bij iedere vertrekhal: Taxi-Brabant zorgt ervoor dat uw reiscomfort altijd voorop staat.

Vanaf regio Tilburg

Enkel 1-3p

Retour 1-3p

Enkel 4-8p

Retour 4-8p

Schiphol Amsterdam

€ 144,-

€ 275,-

€ 169,-

€ 335,-

Zaventem Airport

€ 149,-

€ 295,-

€ 174,-

€ 345,-

Eindhoven Airport

€ 74,-

€ 145,-

€ 94,-

€ 185,-

Rotterdam Airport

€ 134,-

€ 259,-

€ 144,-

€ 285,-

Dusseldorf Airport

€ 169,-

€ 339,-

€ 194,-

€ 389,-

Keulen Airport

€ 234,-

€465,-

€ 259,-

€ 519,-

Wheeze Airport

€ 164,-

€ 308,-

€ 184,-

€ 349,-

Antwerpen Airport

€ 134,-

€ 245,-

€ 154,-

€ 285,-

Hoe reserveer je bij Taxi-Brabant?

Van deur tot deur reizen, zonder hoge parkeerkosten of slepen met koffers?  gaat u onbezrogd op reis.. 24 uur per dag uitzonderlijk persoonlijke service op een professionele wijze dankzij vakkundige chauffeurs. Wij laten een dag voor uw reis weten hoelaat wij u ophalen. Zo weet u precies welke tijd u klaar moet staan voor vertrek.

1) Ga naar de reserveer pagina Maak de reservering compleet door het formulier zo compleet mogelijk in te vullen

2) U ontvangt een reserveringsbevestiging met alle benodigde informatie over uw boeking bij Taxi-Brabant

3) Een dag voor uw reis ontvangt u van ons een email met de ophaaltijd op de dag van uw vertrek

4) We halen u, uw gezelschap en eventuele bagage die mee gaat op reis op de afgesproken tijd en locatie

5) Betaling bij de chaffeur, verder wensen wij u een hele fijne reis naar uw vakantiebestemming

Veelgestelde vragen

Bestel uw vervoer altijd ruim van te voren. Zo weet u zeker dat u onbezorgd op reis kunt en u weet wat u altijd wat u betaalt. Gezien een vakantie vaak stress met zich meebrengt, is het een goed idee om ervoor te zorgen dat vooraf het vervoer goed geregeld is. Zorg dat u onbezorgd op reis kunt gaan met Taxi-Brabant. Begin uw vakantie goed en bestel uw taxi vanaf Tilburg naar Schiphol makkelijk online of telefonisch voor een vast en scherp tarief.

Vergeten om een taxi te bestellen? Neem contact op met Taxi-Brabant om de mogelijkheden te bespreken. Vaak hebben wij nog ruimte om u alsnog onbezorgd naar Schiphol te vervoeren met een van onze professionele taxichauffeurs. Zorg wel dat u op tijd bent met bestellen wanneer u een eindje van Schiphol vandaan woont. Er is namelijk altijd aanrijtijd. De meeste vluchten vertrekken vroeg, dus zorg dat u ruim voor de reis contact met ons zoekt.

Een taxi bij Taxi-Brabant boekt u eenvoudig en snel via onze website. Zorg er wel voor dat het formulier zo volledig mogelijk ingevuld is zodat wij u de beste taxi prijs kunnen bieden. Ook kunt u telefonisch bestellen wanneer je dit prefereert. Het tarief blijft hetzelfde. Wilt u meteen een taxi naar Schiphol bestellen? Ga dan naar ons boekingsformulier. Vul de N.A.W. gegevens in.De postcode en woonplaats bijvoorbeeld, het aantal personen en een eventuele retourrit. Wij hebben ook een overzichtelijke prijzentabel op onze website staan zodat u altijd een juiste indicatie heeft van de ritprijs. Wanneer u een rit boekt, neemt een van onze medewerkers contact met u op om de prijs te bespreken en de boeking definitief te maken.

Wanneer de boeking definitief is, ontvangt u van ons een bevestiging per mail, hierbij ontvangt u ook een overzichtelijke PDF met alle benodigde informatie die u nodig heeft. Zo kunt u onbezorgd op reis.

Goede vraag!  Voor Europese vluchten moet u minimaal 2 uur voor uw vlucht op Schiphol Airport aanwezig zijn. Voor intercontinentale reizen is dit 3 uur. Tel de reistijd op bij uw rit en u heeft een indicatie. Wij houden rekening met werkzaamheden of een file. Wanneer er oponthoud op de weg is, zullen wij u tijdig informeren en eerder vertrekken zodat u altijd op tijd bent voor uw vlucht.

Wanneer uw vlucht is geannuleerd, zal er een nieuw vluchtnummer worden gemaakt. Dit kunnen wij helaas niet zien. Dit moet aan ons doorgegeven worden zodat wij voorzien zijn van de juiste gegevens. Dit kan zeer eenvoudig per mail, telefonisch of via WhatsApp op nummer 06 12 34 56 78. Wij zullen het nieuwe vluchtnummer noteren en zorgen dat er een chauffeur voor u klaarstaat na uw landing op Schiphol Airport.

Op de grotere ritten zijn wij uiteraard bereid om u tegemoet te komen met een mooie taxi korting. Wanneer u een taxirit van- en naar Schiphol Airport boekt vanaf Tilburg, weet u zeker dat u thuis opgehaald wordt, en weer thuisgebracht wordt na uw reis. Geen gestress met parkeren, pendelbussen en dure parkeertarieven maar gewoon voor de deur in- en uitstappen, wel zo makkelijk! Boek eenvoudig een retourrit en ontvang standaard een kortingstarief.

Wij brengen u graag naar een vliegveld naar keuze. Dit kan Eindhoven Airport, Rotterdam airport of in de toekomst zelfs Lelystad Airport zijn. Eindhoven Airport is steeds populairder aan het worden, ook voor deze ritten geldt een vaste prijs, zo weet u ook waar u aan toe bent. De verwachting is dat wij vanaf 2020 zullen rijden op Lelystad Airport.

  • Altijd weten wat u betaalt dankzij onze vaste prijsgarantie.
  • Geen toeslagen achteraf, u betaalt uitsluitend wat afgesproken is.
  • Nette chauffeur die beschikt over de benodigde chauffeurspapieren.
  • Al meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van personenvervoer.

Bij Taxi-Brabant bent u er zeker van dat u altijd comfortabel reist. Doordat wij gebruik maken van ons eigen wagenpark, heeft u altijd een goed verzorgde auto met professionele chauffeur tot uw beschikking. Ons wagenpark is uitgebreid genoeg om ervoor te zorgen dat er altijd een taxi beschikbaar is. Onze chauffeurs rijden alleen wanneer al hun papieren in orde zijn. Dankzij jarenlange ervaring zijn wij u graag van dienst om u naar Schiphol Airport te brengen.

Dat kan! Onze chauffeurs zorgen ervoor dat uw reis zo aangenaam mogelijk is, stap snel in bij onze chauffeurs en reis vlot en makkelijk verder. Door te boeken bij Taxi-Brabant weet u altijd wat uw rit kost. Wanneer u online een rit boekt bij Taxi Brabant, heeft u altijd inzicht in de kosten, zo betaalt u nooit teveel. De taxitarieven zijn gemiddeld boven de twee euro per gereden kilometer. Daar bovenop wordt altijd een extra bedrag berekend: met name het instaptarief, en het wachttarief zullen de kosten aanzienlijk laten oplopen. Gelukkig heeft u deze onverwachte kosten bij Taxi Brabant niet!

Via Taxi-Brabant is het ook mogelijk om een volledige verzorgde reis te boeken voor meerdere personen. Reist u met meer dan 5 personen naar Schiphol Airport? Dan hebben wij ook twee taxibussen beschikbaar. Volgens de wet is het verboden om met meer dan 8 personen in een taxi vervoerd te worden. Daarom hebben wij taxibussen beschikbaar voor 6 tot en met 8 personen. Reist u alleen naar Schiphol? Dan hoeft u ons enkel het ophaaladres, telefoonnummer, datum en de ophaaltijdtoe te sturen.

Heeft u vanaf Schiphol Airport een taxi naar Tilburg nodig? Ook dan bestelt u eenvoudig en snel een taxi bij Taxi-Brabant. Wij hebben hiervoor enkel de eindbestemming en uw vluchtgegevens nodig. Wij zorgen ervoor dat wij uw aankomsttijd in de gaten houden en precies weten wanneer u aankomt op Schiphol Airport. U hoeft zich hierdoor nooit zorgen te maken over eventuele vertragingen omdat onze chauffeurs altijd op u staan te wachten nadat u geland bent op Schiphol Airport.

Wanneer u bent geland op Schiphol Airport kunt u eenvoudig contact zoeken met uw chauffeur. Simpelweg door hem te Whatsappen of te bellen, weet u waar de chauffeur op u staat te wachten. Mocht u onverhoopt op problemen stuiten door bijvoorbeeld bagage die is zoekgeraakt of andere incidenten? Laat het ons dan meteen weten, dan kunnen wij hier op inspelen indien dat nodig is, wij zijn flexibel.

Onze klanten geven ons gemiddeld een 8,6, gebaseerd op 547 beoordelingen. Dit is natuurlijk niet zomaar, wij zorgen voor een zo aangenaam mogelijke taxirit. Wij doen er alles aan om uw rit zo comfortabel mogelijk te laten verlopen. Heeft u feedback, vragen of opmerkingen? Laat het ons gerust weten! Ook wij willen onze dienstverlening dagelijks verbeteren waar mogelijk. Een klacht of feedback? Laat het ons weten via het klachtenformulier

Wanneer u een taxi vanuit Brabant naar Schiphol nodig heeft, bent u bij Taxi-Brabant aan het juiste adres, of dit nu is voor een vliegvakantie, een zakelijke trip of gewoon een familiebezoek. Vraag gerust vrijblijvend een prijsopgave aan. Bij Taxi-Brabant kunt u ervanuit gaan dat u altijd beschikt over een professionele taxichauffeur, een kwaliteitstaxi en een vaste en scherpe prijs. Een rit met Taxi-Brabant is altijd privé, u deelt dus nooit een taxi met een onbekende. Bestel snel, makkelijk en risicovrij een taxi van- of naar Schiphol.

Direct online reserveren.

Uw boeking kan eenvoudig online gedaan worden. Wanneer u reserveert ontvangt u op korte termijn bevestiging van ons.

Waarom kies je voor Taxi-Brabant?

  Altijd weten wat u betaalt dankzij onze vaste prijsgarantie.

  Geen toeslagen achteraf, u betaalt uitsluitend wat afgesproken is.

 Nette chauffeur die beschikt over de benodigde chauffeurspapieren.
 Al meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van personenvervoer.